Картала Ски

Картала Ски

Ски писти Картала са отворени и достъпни за всички гости и любители на зимните спортове. За начинаещите скиори и сноубордисти работи лека и широка ски писта, а за семействата, дошли на зимна екскурзия ще се погрижат гостоприемна чайна и изискан ресторант.

За екстремистите работят още две ски писти, готови да задоволят и най-силните страсти. За ски писта за алпийски дисциплини води отделен лифт тип “помагалски”. За основната и най-дълга ски писта от близо 5 км. се стига с кабинков лифт, изкачващ се на височина 2350 метра надморска височина.Днес ски курорт Картала е известен домакин на различни ски дисциплини и състезания за подрастващи. С легендарния си разнообразен терен ски пистите няма да разочароват ценителите на зимни спортове.

Картала ски курорт предлага ски училище и ски гардероб с пълна екипировка. Може да резервирате ски учител индивидуално или групово, като при ангажимент за няколко дни ще може да ползвате добри отстъпки. Ски уроците на ски Картала се предлагат за всички начинаещи скиори над тригодишна възраст.

В ежедневните уроци на ски писти Картала се преподават уроци за начинаещи, които ще ги улеснят максимално, като им предложат висококачествени ски и оборудване, както и преподаване на метод, който насърчава комфорт и увереността на всеки скиор.

Ски Картала е курорт, който не е пренаселен и е отлична възможност да покарате ски спокойно, като се порадвате на естествените наклони на ски пистите. Ски курортът предлага всички услуги като ски оборудване, ски училище, кабинков лифт и два въжени влека, отлични заведения за хапване, и първокласен хотел за по-дълга незабравима зимна почивка.

През последните години Ски Картала е комплекс с огромни инвестиции, вложени в изграждане на кабинков лифт, подобрения на ски пистите, хотелски комплекс и първокласни заведения.
Ски курортът е подходящ за посещение и през летните месеци, тъй като кабинковият лифт, изкачващ се на 2300 м. височина ще ви изкачи на място, което е отправна точка към много природни забележителности и начало на редица туристически пътеки.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (34 votes)
The following two tabs change content below.

rikorik

Latest posts by rikorik (see all)