Кое е любимото ви радио

Имате ли любимо радио, а искате ли да го слушате в интернет? при положение, че отговорите положително, то вие имате повод за радост и той се казва Slushalnik. Новото място в нета ви позволява да пуснете най-яките радиостанции без да плащате такси или да попълвате дълги регистрационни форми.

С няколко клика вие получавате каталог от десетки български и чужди станции. Можете да стартирате БГ Радио, Витоша, Фреш, Енерджи, Вероника, Jazz FM, Дарик и други, които поискате. От колоните на вашия компютър ще засвири любимата ви музика или ще чуете гласовете на водещите.

Вече години наред хората слушат онлайн радио, а ние създателите на сайта Слушалник се погрижихме да обединим всички радио програми на куп, така че да улесним избора ви. Сложихме в малки си джоб и всички онези, които искаха пари за този вид услуга.

Добавихме национални и регионални радиа, което ви дава шанс да слушате станции от градове извън столицата и то с перфектно качество. Чуждестранните програми също не са за пропускане, а най-голямата ни изненада е, че сме дали достъп до интернет радио, което се излъчва само и единствено в мрежата.

Ако искате да разгледате новия портал за онлайн радио адресът е slushalnik.com където ще откриете всичко, за което писахме на горните редове, а и още много интересни и приятни неща. Любимите ви радиа са тук, готови за слушане през всички модерни устройства – лаптопи, таблети, дори и смартфони. Нужен ви е само интернет достъп и всичко става на 6. Забавлявай се с безплатната услуга която предлагаме.

На нашите страници ще намерите любопитни новини от света на музиката, киното, спорта и културата, като дори сме създали Facebook страници, на която може да срещнете хора със сходни интереси. Запознайте се с хилядите български меломани и обсъдете радио ефира на България.

Радио порталът ще се разраства и сме сигурни, че рано или късно ще стане едно от най-посещаваните и обичани места в мрежата у нас. Следете всички новости и не спирайте да се забавлявате със свежите ни предложения. Довиждане и на добър час.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (50 votes)
The following two tabs change content below.

Iva

Latest posts by Iva (see all)