Летни цветове за интериорен дизайн

Интериорен дизайн

Всички знаем колко са важни цветовете за нашия интериорен дизайн. Лято е и сезонът на ремонтите е в своя пик.

Това е и най-добрата част от годината за боядисване в цветовете, които ни припомнят всички незабравими моменти, които лятото ни напомня.Възможностите и вариантите са толкова много, че може да ни заболи главата. Вариантите на цветови решения, кои да ви помогнат в намирането на най-сполучливия за вас, зависят единствено и само от вашите желания, настроение и усещане за уют и комфорт.

Дневната.Неписано правило в интериорния дизайн е, че летните цветове в дома трябва да са отражение на настроението ни. А всички знаем, че лятото носи единствено и само усещане за топъл ден с хладен бриз подсвиркваше през отворените прозорци. Цяло изкувство е да донесеш това чувство в интериора. Можете да научите много от природата: зелена трева, мека аквамарин синя вода, пясъчен тен пясъчен плаж и всички цветове, които ви напомнят за ваканция на морето може да влезе в собствения си хол. Колоритните дивани с цветни възглавници са добра идея и автоматично стават атракцията в стаята. Пастелните меки тонове, които ни напомнят за сладолед и мохито на плажа са любими на нашето студио.

Кухнята и банята – задължителна игра на цветове и функции, довършващи лятното настроение. Шкафовете, уредите, плочките и плотовете могат да бъдат с флорални мотиви и ярки природни цветове. Мивката също може да е зелена. Още нещо – вашето дете ще расте в адски различна и креативна атмосфера.

Спалнята. Това е мястото за почивка и релакс. За да не става прекалено агресиво и ярко помещение, в спалнята просто може да наблегнете на един или два малки акцента – завивка, калъвка. Материалът на корпуса може да неутрален и лек, за да не се натрапва излишно. Предпочитате по-фин тласък цвят? Комбинирайте свежи бели летни цветове, които да се появят вцвета на спалното бельо. Те ще придадат достатъчно цвят за лятото оживяване на настроението ви през нощта и ще ви изпрати в леглото с усмивка всяка вечер.

Можете да разхладите летния си интериор и с комбинация от синьо, зелено, лилаво и жълто. Със сигурност това решение ще съживи духа ви, дома и вашите гости. Най-важното е да намерите начин да вкарате вашето лично и неповторимо усещане в цялостното решение.

Материалите, които може да използвате в разчупването на интериора си, е хубаво да не са повече от 2-3 до 5 максимум. Хубаво е да използвате комбинация от естествени материали – дърво, камък, памук. Правилното използване на материалите и цветовете е голямо предизвикателство за всички дизайнери и архитекти. Така, че внимавайте когато обзавеждате новия си дом или се посъветвайте със специалсти.

Ако имате въпроси и се нуждаете от помощ, ALL in | Studio е на линия!

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (77 votes)
The following two tabs change content below.
Architecture, Interior and Product design.We design and develop architectural and interior projects for apartments, hotels, offices, bars, restaurants and stores. We design by challenging - by asking the right questions. We believe the quality of our surroundings can lift the quality of living

Latest posts by allin (see all)