Летни цветове за интериорен дизайн

Интериорен дизайн

Всички знаем колко са важни цветовете за нашия интериорен дизайн. Лято е и сезонът на ремонтите е в своя пик.

Това е и най-добрата част от годината за боядисване в цветовете, които ни припомнят всички незабравими моменти, които лятото ни напомня.Възможностите и вариантите са толкова много, че може да ни заболи главата. Вариантите на цветови решения, кои да ви помогнат в намирането на най-сполучливия за вас, зависят единствено и само от вашите желания, настроение и усещане за уют и комфорт.

Дневната.Неписано правило в интериорния дизайн е, че летните цветове в дома трябва да са отражение на настроението ни. А всички знаем, че лятото носи единствено и само усещане за топъл ден с хладен бриз подсвиркваше през отворените прозорци. Цяло изкувство е да донесеш това чувство в интериора. Можете да научите много от природата: зелена трева, мека аквамарин синя вода, пясъчен тен пясъчен плаж и всички цветове, които ви напомнят за ваканция на морето може да влезе в собствения си хол. Колоритните дивани с цветни възглавници са добра идея и автоматично стават атракцията в стаята. Пастелните меки тонове, които ни напомнят за сладолед и мохито на плажа са любими на нашето студио.

Кухнята и банята – задължителна игра на цветове и функции, довършващи лятното настроение. Шкафовете, уредите, плочките и плотовете могат да бъдат с флорални мотиви и ярки природни цветове. Мивката също може да е зелена. Още нещо – вашето дете ще расте в адски различна и креативна атмосфера.

Спалнята. Това е мястото за почивка и релакс. За да не става прекалено агресиво и ярко помещение, в спалнята просто може да наблегнете на един или два малки акцента – завивка, калъвка. Материалът на корпуса може да неутрален и лек, за да не се натрапва излишно. Предпочитате по-фин тласък цвят? Комбинирайте свежи бели летни цветове, които да се появят вцвета на спалното бельо. Те ще придадат достатъчно цвят за лятото оживяване на настроението ви през нощта и ще ви изпрати в леглото с усмивка всяка вечер.

Можете да разхладите летния си интериор и с комбинация от синьо, зелено, лилаво и жълто. Със сигурност това решение ще съживи духа ви, дома и вашите гости. Най-важното е да намерите начин да вкарате вашето лично и неповторимо усещане в цялостното решение.

Материалите, които може да използвате в разчупването на интериора си, е хубаво да не са повече от 2-3 до 5 максимум. Хубаво е да използвате комбинация от естествени материали – дърво, камък, памук. Правилното използване на материалите и цветовете е голямо предизвикателство за всички дизайнери и архитекти. Така, че внимавайте когато обзавеждате новия си дом или се посъветвайте със специалсти.

Ако имате въпроси и се нуждаете от помощ, ALL in | Studio е на линия!

FacebookGoogleTwitter
Летни цветове за интериорен дизайн
4.1 (82.5%) 8 глас[а]

The following two tabs change content below.

allin

Architect & interior designer at ALL in | Studio
Architecture, Interior and Product design.We design and develop architectural and interior projects for apartments, hotels, offices, bars, restaurants and stores. We design by challenging - by asking the right questions. We believe the quality of our surroundings can lift the quality of living

Latest posts by allin (see all)

Рентакар в София - SpeedyCars.eu