Мебелен бизнес в Lady Popular

В Мола на Lady Popular може да се купят и мебели за дома на лейди – като се започне от масивна мебел и офис мебели, печки, килими и всичко необходимо, за да се обзаведат стаите на дома и станат уютни, светли и приятни и така лейди да стане по-популярна. Всички мебели са разделени в групи с по няколко цветови варианта за игри за момичета. Може да се вземат от един вид повече от един елемент и да са с еднакъв цвят. При смяна на дома се вземат всички мебели и трябва отново да се подредят, за да се украси новия дом и да се разкрие своя собствен стил и дизайнерски усет на Lady Popular.

В парка може лейди да спортува или да си намери приятелка да си говорят. Сутрин джогинг е много подходящ за здраве и ободряване, избирайки продължителността – 15 или 30 минути. Спортуването в игри за момичета е добре за теглото на Лейди, но тя ще ожаднее и огладнее и хигиена й и енергията ще спаднат. Нужни са храни и напитки и да се поддържа лейди здрава и в добра форма – в Супермаркета в раздел „Моите продукти“ има мляко и чай, пържоли, салати, фитнес карти и т.н. Може да се съхраняват до 5 продукта, ако е обикновен потребител в Lady Popular и до 20 продукта, ако е Премиум потребител. Продуктите са в ограничени количества на пазара и запасите са на изчерпване, но супермаркетът се зарежда след изчерпване на продукта на всеки 24 часа. Той е добре зареден в игри за момичета и в зависимост от вида на артикулите е разделен на 3 секции:

1. Храни – разнообразие от здравословни и нездравословни храни. Някои увеличават щастието, но и теглото, други само залъгват глада. Трябва да се избира най-подходящата храна, за да може лейди да е в добра форма. Пържените картофи и шоколадите са със специална цел, да ободрят от време на време  и да повишат настроението на Lady Popular.

2. Напитки – може да направи чудеса чаша вода, мляко или студен чай, след дългия работен ден или след изтощителна тренировка във фитнеса или в парка.

3. Други – това са елементи в игри за момичета, които лейди не може да пие или яде, но пък могат да помогнат още по-добре да се чувства. Това е раздел за хапчета, когато е болна или карта за фитнес да се купи, за да е в добра форма.

Но за да се закупи стоки от магазина, първо трябва да се влезе в него, после да избере категория, от която да се закупи определен продукт в Lady Popular.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (67 votes)
The following two tabs change content below.