Парфюми и козметика за всички привлекателни мъже

Искате хората да Ви смятат за красиви, атрактивни и съблазнителни?

Най-лесният начин да постигнете това е като си изберете подходящи парфюми и козметика. От създаването си до днес козметиката винаги е играела различни роли, правейки хората по-привлекателни. Това е й нейната основна цел да подчертава и разкрасява както мъжете така и жените, защото и двата пола активно използват всякакъв вид козметика. Разбира се съществува разлика между козметиката за жени и мъже.

Жените например използват декоративна козметика като спирали, сенки, червила, пудри и куп други продукти, с които целят да привлекат повече погледи. Мъжете от своя страна не използват такъв вид козметика. Те използват козметични продукти за след бръснене, която включва различни афтершейфове, които успокояват и омекотяват кожата им. Факт обаче е, че двата пола всекидневно използват парфюми, но с уточнението, че отново има разлика между мъжки и женски аромати. Дамските са много по-леки и свежи, създадени от аромати на цветя и плодове, докато мъжките са по-силни и тежки са направени от етерични масла извлечени от различни дървета, подправки и други.

Някои от известните марки мъжки парфюми са: Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Sean John, Calvin Klein, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Armani, Versace, Bvlgari и много други. Те са и най-често избираните парфюми на международно ниво. Докато Armani има няколко съвпадащи аромата с дървесни ухания заедно с парфюмите на Calvin Klein, според жените те са едни от най-съблазнителните мъжки ухания. Имайте предвид, че сама по себе си марката парфюм не се счита за аромат. Има мъже, които носят парфюми според техните настроения. Те имат в колекцията си от аромати, които използват по график. Например има мъже, които използват различни парфюми според повода – за бизнес среща, за романтична вечеря или за работа.

Всеки мъж, който иска да изглежда добре и да бъде привлекателен за жените, използва различни парфюми и козметика, за да постигне това.

FacebookTwitterLinkedIn
3.9/5 - (98 votes)