Парфюми – как умерено да ги прилагаме?

Умереното прилагане на парфюми може да се окаже трудна и потенциално неудобна задача. Има много техники за прилагане на парфюм, аромата му да бъде прекалено наситен и натрапчив. Ето някои стъпки, с помощта, на които да си гарантирате, че вашия парфюм, е примамлив за околните, а не дразнещ.

Инструкции

  • Важно е да запомните, че ако искате през целия ден да ухаете на любимия си аромат е желателно да използвате маркови парфюми с доказано качество. Нанесете го върху горещите точки на тялото или наричани още пулс точки. Често срещани са на китките, зад ушите, врата, деколтето и вътрешната страна на лактите си. Една малка капка от вашия парфюм, че добави във въздуха частица от вашата чувственост.
  • Знайте, освен парфюми големите компании произвеждат и козметика с аромат на парфюми. За това имайте предвид, че спрейовете за тяло с парфюми са много по-леки и могат да бъдат по-щедро прилага върху кожата, тъй като не са и особено трайни. Една от техниките, която можете да прилагате, за да не бъде уханието ви твърде силно е да нанасяте парфюма от една ръка разстояние.
  • Имайте предвид, че освен стандартния начин за нанасяне можете да добавите и лек финес. Опитайте друга техника като пръскате парфюма и направите облак във въздуха директно пред вас. След това се разходете около него и нека частиците на парфюма попадат навсякъде върху вас. С помощта на тази техника можете да сте спокойни, че получавате достатъчно от любимия си аромат.

Съвети и Предупреждения

  • Изберете парфюм, който би бил най-подходящ за вас. Преди да го закупите го тествайте върху ръката си. Имайте предвид, че парфюмите са отражение на вашата личност. Изберете аромата, който разказва повече за вас. В един момент вие няма да усещате вашия парфюм, но това не означава, че другите също няма да го усещат. За това не прекалявайте с нанасянето на любимите ви маркови парфюми.
FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (66 votes)