Почивки лято 2012 – къде да почиваме това лято?

Лято 2012 наближава с всеки изминал ден, за това не е лошо да се замислим кои са най-подходящите места за прекарване на дълго очакваната лятна отпуска. Сега времето е студено и много от нас мечтаят за златни плажове и кристално сини морски води.

Предлагат се многобройни оферти от туристически оператори, за почивки на море в България или чужбина. Сега е времето, през което актуални са предложенията за ранни записвания 2012. Тези оферти са за тези от вас, които искат да подсигурят почивката си, запазвайки най-добрите места в най-добрите хотели в местните и чуждестранни морски курорти. Ранните записвания за почивки за почти винаги много примамливи за туристите, защото предлагат достъпни и изкушаващи цени.

У нас има много места, на които да прекарате своята почивка лято 2012.  Морските ни курорти работят на много високо ниво и се старая да се доближат по обслужване до големите хотелски вериги. Най-големите и известни хотели на морето в България се намират, разбира се, в най-големите морски курорти – Златни пясъци и Слънчев бряг. Тези места кипят от туристи по време на летния сезон. В тези хотели на морете отсядат предимно по-млади туристи, които са дошли да съчетаят почивката си с голяма доза забавление.

Ако отидете там в разгара на лятото можете да намерите много нови приятели. Има много клубове, дискотеки и заведения по плажа, в които можете да се забавлявате до ранни зори.  Разбира се тези курорти имат и своите лоши страни. Там често е шумно, а плажовете са претъпкани. За това ако сте от хората, които търсят някое по –спокойно местенце, на което да прекарат своята почивка на море лято 2012, ви препоръчвам да посетите някое от многобройните курортни селища по нашето черноморие.

В малките морски курорти също има прекрасни хотели, в които можете да отседнете. Много от тях работят на базата all inclusive и предоставят на туристите всичко от което имат нужда, като прекрасна храна и достъп до всички съоръжения на хотела. Такива селища са, например, Китен , Ахтопол и др. Там можете да се насладите на красотата на морските пейзажи, плажовете не са толкова претъпкани, въпреки че все повече български и чуждестранни туристи отиват на тези места.

Има различни оферти за хотели на морето. На коя от тях ще се спрете зависи само от вашите желания, възможности и интереси.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (45 votes)