Ревю на Sony Ericsson Xperia Neo V от магазин за мобилни телефон Elitmobil

Почитателите на модерните технологии, които искат да са в крак с най-актуалните модели при мобилните телефони, трябва да обърнат внимание на предложението на Sony Ericsson – Sony Ericsson Xperia Neo V.

Този пореден вариант на Xperia се характеризира с обширен екран, на който снимките, интернет страниците и различните клипове, изглеждат чудесно. Той има 3,7-инчов TFT сензорен дисплей, с 854Х480 пиксела резолюция. Процесорът му е 1 GHz Qualcomm Snapdragon, с вградена 512 RAM, а операционната система е Android 2.3.4 Gingerbread. Телефонът е с памет 320МВ, но  има  и слот за допълнителна microSD карта с капацитет 32GB.

Sony Ericsson Xperia Neo V е с привилегия да притежава две камери. Едната от тях е 5 мегапиксела и се отличава от тези на много други модели телефони,  с редица нововъведения – възможност за работа при ниска осветеност, с помощта на Exmor R-сензор, светкавица и автофокусни сензори с висок капацитет на дейност. Ето защо, снимките с този апарат са перфектни, а заснетите видеоклипове са с високо качество и 30 кадъра в секунда. Другата камера на телефона се използва главно за комуникация в Skype и създаване на автопортрети.

Функциите на смартфон Sony Ericsson Xperia Neo V зависят до голяма степен от WiFi, GPRS и Bluetooth, както и от вградения модем. Също така, телефонът работи с  XHTML, EDGE и WAP 2.0. и наред с всичко това, на него е осигурено място за свързване с USB и HDMI кабел.

Както много други мобилни апарати, и този модел има елка, конвертор за валута, таймер, алармен часовник, органайзер, различни игри, както и компас, и акселерометър. Той притежава Li-lon батерия с 1500 mAh мощност, благодарение на която човек може да говори около 7 часа при нормален режим на телефона и 430 часа при стендбай режим.

Както всички останали модели от линията Xperia, и Sony Ericsson Xperia Neo V се отличава с актуална и съвременна визия, която е чудесно допълнение за всички хора от бизнес средите.

 
Взаимствано от www.elitmobil.bg

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (78 votes)