Здраво тяло с масажните уреди Casada


Здрав дух- здраво тяло с масажните уреди Casada

Когато сравняваме модата през петдесетте години и в наши дни се изумяваме каква голяма разлика има по отношение на визията на момичетата представящи новите модели. Модата диктува определена визия и силует, към който се стремят жените. Една от основните особености на модерната визия е оформени мускули, липса на целулит и висок, изваян, слаб силует.

Интересен факт е, че високите и слаби момичета имат по-често проблеми с опорно-двигателната система, свързани с чести мускулни схващания, болки в гърба, врата и крайниците. Обикновено причина за тези проблеми е гръбначния стълб, който трябва да устои на голямото напрежение. Той трябва да запази S-образната си форма, за да се осъществява леко пружиниране на прешлените и компенсиране на високото напрежение.

В резултат на появата на шипове на прешлените, вкостеняване или изхабяване на междупрешленните дискове, се появяват труднолечими болки. Много често лечението е оперативно и се налага, когато е възможно обездвижване и загуба на чувствителност. За да не се стига до такива нежелани и тежки последствия специалистите препоръчват при начални симптоми на проблем с опорно-двигателната система да се прилагат лечебни масажи, на определени точкови зони.

Масажът може да бъде мануален (ръчен) и направен от специалист-рехабилитатор. Този тип масаж не може да си извършва в домашни условия. Като заместител на мануалния масаж се използват масажни уреди, които осъществяват също толкова ефективен масаж на важните точки.

Уредите за масаж на германската марка Casada, предлагани в онлайн магазин FashionStore.BG са изработени с цел да заместват ръчния масаж, с голяма ефективност. Масажни възглавници, масажни седалки, масажни кресла и масажори на марката Casada осъществяват няколко вида масаж – ролков, потупкващ и шиатсу масаж.

Благодарение на вградените механични, ролкови глави, които представляват масажиращата основа, уредите са безопасни за употреба и неизлъчват вредни ултравиолетови или магнитни лъчи. В зависимост от ъгъла на въртене и честотата на масажните движения се получават различни по вид и ефект масажи. Може да избирате между няколко степени на сила на масаж, което прави уредите подходящи за начинаещи и често употребяващи масажи хора. Петнадесет минути масаж отпуска тялото, намалява стреса и напрежението.

Масажните възглавници на марката Casada са със специален ергономичен дизайн, подходящи за употреба на различни терени. Може да ги използвате у дома, в офиса или в автомобила. Така на всеки два или три часа, вие може да си позволявате ефективен релакс на духа и тялото. Освен отпускащ масажа е ефективен към проблемните зони на опорно-двигателния апарат, затова е подходящ за хора с дископатия в начален стадий, с хронични болки във врата, кръста и гърба.

По-малко стрес в ежедневието и малко душевно спокойствие, в комбинация с приятен, релаксиращ масаж, ще намалят физическата умора, напрежението, хроничните болки и ще подобрят значително мускулния тонус. Древната мъдрост „здрав дух-здраво тяло” е неоспоримо доказателство, че за да подобрим качеството си на живот, е важно да се погрижим за душевното спокойствие и респективно за физическото здраве. Изберете Вашият модел масажори Casada от онлайн магазин FashionStore.BG.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (95 votes)
The following two tabs change content below.