Жадувам за хубава ваканция – дълга и комфортна

Жадувам за хубава ваканция – дълга, комфортна, да няма край. Както в детството. За детското ми съзнание, на последните дни на месец май, месец септември, оставаше някъде в необятното бъдеще.

В момент, в който четете тази статия, сигурно ще въздъхнете: „Екстра са богаташите. Имат способност да заделят пари за това.“ Забравих да споделя че: цената е особено на достъпна цена. Направо символична или, откровено казано, нашата отпуска ни излиза напълно безплатно, също и всеки блян. Предвидени са много на брой спортни и най- различни дейности.

Както SPA услугите, масажите, плувния басейн и фитнеса, можете да използвате голямата зала за танци. В този салон се провеждат уроци по танци и балет – латиноамерикански танци, модерни танци, джаз балет и каквото си изберете. Учителите по танци са невероятно добри, така че след почивните дни, без притеснение можете да отидете на надпревара по джаз танци и да имате готовност за награда. Положени са грижи и за питомните домашни животни. Ако пък имате куче, заек или пък различен тип домашно животинче, не се притеснявайте за него.

Екзотичният ви приятел ще е подходящо приветстван. Без притеснение имате шанс да доведете кучето с вас, без да е важно дали кучето е пекинез, болонка или при положение че е сравнително по- едро като Дог, Булдог или Кавказка овчарка. За времето, когато сте заети и не можете да полагате грижи за кучето, е изграден и къща за домашни животни. В този хотел за питомни животни на кучетата се гледа с особено доверие – няколко кучета тип Кавказка овчарка, също така помагат на пазача да ви предпази от зложелатели.

Спортът с коне също така допълнителен спорт. На кратко разстояние от курорта се разполага се намира конна база, на която проявяващите интерес биха могли да яздят отбрани чисто породистите коне и да се насладят на това прекрасно спортно явление наречено езда и конен спорт. От време на време на това място да се организират и надпревара по езда така и спорт с коне.

А пък ако не не харесвате ездата, бихте могли да се радвате на породистите коне, на шир пасящи по моравите около курортчето. В парка иам понита, които изглежда че те подтикват да ги погалиш, а по- малките имат шанс да ги яздят на воля. Също за същата почивка искам аз. Да е дълга, спокойна и изпълнена с много чудесни неща. Защо да не мечтаем заедно? Въобразете си един курортен комплекс. Без значение дали е покрай морето или на място в суровата горска околна среда, невероятно е да е сбор от двете.

Релаксиращото курортче има комфортни малки къщурки, обзаведени за всеки вкус – от старомоден до съвременен дизайн. Всички мебели са изобретени по заявка, в тях присъства неповторимо художествено виждане, но същевременно създават комфорт и дават отмора. Повечето мебели по поръчка са в кондиция с последната дума на интериорния дизайн. Имате вероятност да похапнете в доста ресторанта или ако желаете домашно сготвени храни, към стаите има удобни, оборудвани с модерна техника, модерни кухни.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (52 votes)