5 идеи за моминско парти!

Декорация за моминско парти

Един от най-важните моменти преди сватбата е организацията на моминското парти, за което по традиция се грижи кумата на булката. Дивата женска вечер, която е специална изненада за бъдещата булка изисква солидна организация, но всяка стъпка водеща до финалния резултат си струва. В следващите редове ще дадем няколко идеи за оригинално тържество за Вашето моминско парти.

Лексикон за спомени.

Пригответе „книга“ за спомени, в която всяка от приятелките да запише спомен с дамата и да залепи снимка. Дори можете да организирате фотокът, където да се направят снимки от самия ден. Този очарователен подарък ще донесе радост и сълзи на щастие, бъдете сигурни. Украсата на лексикона може да бъде ръчна или поръчкова, но за по голям ефект можете да заложите на ръчно изработена книга.

Вино и рисуване.

Ако дамата е почитателка на изкуството, можете да организирате урок по рисуване с вино. Напоследък много нашумяла идея, с която лесно можете да заинтригувате всеки почитател на изкуството и артистизма. В комбинация с вино този тип идея ще Ви отведе до желаното добро настроение и подготовка за веселото моминско парти след това.

Арка с балони.

Никога не остаряваща и даваща настроение, арката от балони на входа, особено вързана с тематична идея относно моминското парти е винаги добра идея. Стремете се към празнично  настроение, което да даде усмивка на бъдещата булка, а и нейните приятелки. Ако работите с парти декоратор, той със сигурност ще се погрижи за Вашата украса за моминско парти – тази така неотменна част за перфектното тържество.

Предизвикателства за булката.

Познавайки добре дамата, за която организирате тържеството, можете да направите списък с предизвикателства, с които да я извадите от зоната й на комфорт преди да настъпи време за същинската част с мястото с украсата и декорациите.

Мини подаръци за гостите.

Едно от най-важните неща за всяко моминско тържество са малките подаръчета за гостите. Задължителен елемент, който не бива да се пропуска! Съобразете се с темата и стила на партито и пригответе нещо оригинално. Можете да потърсите предложения от хендмейд групите, където със сигурност ще излязат страхотни идеи и креативизъм. Ако работите с организатор, той със сигурност ще се погрижи за тази така неотменна част за перфектното моминско тържество.

Всяка организация, която изисква креативност следва бъде добре обсъдена от няколко човека. Така, че разчитайте на още поне две приятелки на булката и организатор на събития и декорации за да бъдете сигурни, че всичко ще е точно както би го искала бъдещата булка.

FacebookTwitterLinkedIn
5/5 - (2 votes)
The following two tabs change content below.
Ангел Евтимов а.к.а. thunder_go