Доставка на букети – кога е подходящо да подарим лилави рози

Букета от рози има уникалната способност да донесе усмивка на лицето на всеки човек. Това важи в още по-голяма степен, когато подаръка е от някой любим. Когато обаче решите да поръчате доставка на цветя, за да зарадвате някой близък човек трябва да знаете какво е значението на различните цветове.

Розите биват най-различни нюанси: червени, розови, жълти, оранжеви, лилави, черни и др. През последните години тъмно лилавите рози придобиват все по-голяма популярност, като идеален цвят с който да изразим обичта си към любимия човек. Освен това все по-често се поръчват доставка на букети от такива цветя за сватбени тържества. Много градинари отглеждащи рози също разкрасяват градините си с лилaви цветя.

Лилавото има няколко нюанса, когато става въпрос за рози. В природата не се среща такъв цвят. Предполага се, че те са изкуствено създадени от човека някъде около 1800г. Специалистите казват, че са смесица от европейски и китайски рози. С елегантния си цвят и удивителен аромат те пленяват сърцата на милиони хора. Подобно на всяка друга роза, така и розовата има определено значение. Тъмно лилавата роза отразява много дълбоки чувства. Човека от който я получавате иска да ви изрази чрез нея колко много ви обича и че иска да сте заедно дълго време. Поради това такива рози много често се използват за декорация на сватби или годишнини. По-бледите нюанси на розовото отразяват временни чувства, а не нещо дълбоко и постоянно. За това имайте този съвет в предвид, когато подбирате точния цвят.

Освен това тъмно розовия цвят придава величие, лукс и великолепие, поради което много често такива цветя са перфектните подаръци за хора с благородно потекло.

Ако сте човек който с думи трудно може да изрази чувствата си, тези цветя ще ви помогнат много и ще говорят вместо вас. Те ще покажат на любимия ви човек колко много го обичате и колко силно искате връзката ви да остане постоянна.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (33 votes)