Лунна диета 2012

Лунната диета е една от най-популярните системи за скоростно, сгодно и полезно топене на мазнини. Тя е течна диета, като се свързва с четирите фази на луната (новолуние, първа четвърт, пълнолуние и последна четвърт).
Стотици години наред хората асоциират Луната с всемира, романтиката и периодичната закономерност. Отдавна е научно открито, че ако Луната навлезе в друга лунарна фаза, се осъществява изменение и в екектромагнитните свойства на Земята.

Луната влияе на отливите и приливите, растежа на растителния свят, поведението на животните и има голямо влияние над емоционалното и физическо състояние на хората. Не е учудващо, че при пълна луна повечето от нас се усещат по-особено. Някои стават твърде много активизирани при пълна луна, други изпадат в депресия, а трети са богати с мисли или се отдават на творчество.
За да бъде ефективна лунната диета ,необходимо е да се придържа четирикратно месечно, всяка седмица по 1 ден и нощ. Началото е при навлизане на Луната в дадена фаза и обхваща 24 часа. По това време се пият повишени количeства вода – приблизително около 3-4 литра, чай – без захар, с мед, зеленчукови или плодови сокове. Алкохолните напитки не се позволяват.

При лоялното спазване на техниката можете да отслабнете с от 1 до 3 кг на новолуние, а при спазването на диетата по време на четирите лунни фази ще останете с стопените килограми.
През другото време е нужно да консумирате храна оптимално, като стремежа е при уголемяваща се Луна да не се прекалява с храненето, а при намаляваща е възможно да се отпуснете с някои от хранителните си лакомства. В допълнение е нужно да посещавате фитнес много, да да прекарвате достатъчно време в сън и мислите приятни неща. За предпочитане е да избягвате приема на натриева сол.

Лунната диета пречиства тялото от вредните вещества намиращи се в него и задържаната вода.
При трудности с гладуването и ако след него ви гони “вълчи глад”, това означава, че тази диета не е Вашият първи избор. Крайният ефект може евентуално да бъде отрицателен.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (29 votes)
The following two tabs change content below.