Как да изпратите доставка на цветя до дома на някого?

Да получиш изненадваща доставка на цветя за специален за теб празник като рожден ден, деня на майката или Свети Валентин е наистина уникална изненада. Истината обаче е, че много малко хора проявяват инициатива и подаряват цветя на любимите си хора, без да има конкретен повод за това. Има поне два дни в година, в които се подаряват и изпращат наистина много цветя, които компенсират останалите дни.

Това са Свети Валентин и Деня на майката. За цветарите тези два дни са истински рай, тъй като тогава те имат много големи обороти, но и цената на цветята се покачват почти двойно. Ако искате да изненадате половинката си с букет красиви цветя има няколко начина да направите това, особено когато не сте на близо. Разгледайте и изберете някои от многото сайтове за онлайн поръчка и доставка на букети, а ако изпитвате затруднение, можете да се свържете с цветаря или някои друг консултант, които да ви посъветват. Ето и стъпките, които трябва да следвате, за да поръчате изненадата, за любимия човек.

  •   Изберете онлайн цветарски магазин, разгледайте и поръчайте избраните от вас цветя, след което оставете името, адреса и телефонния номер на човека, за когото е предназначена доставката на цветя.
  •  Разгледайте внимателно каталога с цветя и изберете този, които най-много ви харесва или този, които би харесал на любимата ви. След направената поръчка, цветаря се ангажира да достави букета в срок, за да изненада приятелката ви, майка ви, сестра ви или друг ваш близък.
  •  Поръчайте на цветаря да добави към букета и красива картичка, в която да запише вашето пожелание или любовно обяснение.

Има много начини да засилите ефекта от изненадата, като например изпратите доставка на цветя до дома на приятелката ви и куриера и ги поднесе лично, а може да ги остави пред вратата да позвъни и да се скрие докато отворят и ги приберат. Вие избирате как да направите деня на любимия човек изпълнен с положителни емоции.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (98 votes)