Как да подбираме бижутата си?

Прекрасна гривна за всяка дама

Едва ли познавате жена, която не полага грижи и не се стреми да изглежда добре. Всяка от нас го прави. Освен дрехите и модните тенденции, които непрестанно биват следени от нас, трябва да се научим  да обръщаме внимание и на накитите, които използваме. В много случаи жените съумяват да съчетаят добре облеклото си с чантата и обувките, но много от нас не умеят да подбират правилно бижутата си.

Несъмнено на всяка от нас се е случвало да стои пред огледалото и да не може да вземе решение кои обици да сложи или с какво колие да ги съчетае. Много от дамите, особено по-младите, имат два-три накита, които харесват повече от останалите, и ги носят едновременно и непрекъснато, точно защото не могат да решат кой от тях да изберат. От това се пораждат най-честите грешки при подбора на бижута. Съветваме Ви винаги, когато сутрин не можете да вземете решение как да съчетаете аксесоарите, да избирате само един от тях. Така рискът да сбъркате е минимален.

Има и начини, по които винаги ще изглеждате перфектно в ежедневието, но също така и при по-специалните случаи.  Колие с кристал Сваровски би решило много от дилемите Ви пред огледалото.  Поставен на фона на не особено официално облекло, кристалът Сваровски веднага се превръща в акцент, който освежава излъчването Ви. Но в същото време е и прекрасно допълнение към коктейлна, а защо не и към вечерна рокля.

Всъщност далеч не е задължително да се спрете на колие. Обиците с камъни Сваровски биха имали същия ефект, ако не държите да подчертаете деколтето.  Но съветът ни е да не прекалявате. Ако се спрете на обици – носете само тях. В случай че добавите и колие, може да се получи ефектът на коледната елха – претрупан, натруфен. Може да съчетаете колието или обиците с пръстен – този вариант е също доста сполучлив.

Дами, обръщайте повече внимание на накитите си! Извадете всички бижута, които имате през свободното си време и вижте кои съчетания са най-сполучливи. Не оставяйте тази част за последната минута сутрин, защото този начин на подбор често „убива” иначе ефектния стил.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (39 votes)