Кленовата диета на Бионсе

Бионсе е една от най-известните изпълнителки в цял свят, но и тя като много други жени иска да изглежда перфектно и затова постоянно търси решения за добре оформено и изглеждащо тяло. Бионсе е открила специална кленова диета, която и помага преди участия да сваля по няколко килограма.

Бионсе твърди, че тя не е от тези хора, които се раждат слаби, а се изискват много усилия във времето за да постигнат стилна и елегантна визия. Тази диета е уникална, защото с нея може да свалите до 5 кг в рамките на 10 дни. Така пищните форми на брюнетката изглеждат перфектно по време на нейните многобройни участия през годината.

Диетата е толкова ефективна, защото тя е базирана на факта, че изважда от тялото мастните натрупвания и много добре елеминира токсините от организма. Тази диета може да се прилага най-много от 3 до 4 пъти годишно, защото след това вече става опасно за здравето.

Този разтоварващ режим няма как да продължи прекалено дълго. Има си определени граници, в които тялото реагира по определен начин. При прекомерна употреба на тази диета Вие подлагате организма си на масирана атака, която е насочена към мускулната Ви маса.

Освен загуба на маса, вашето тяло ще започне да изглежда все повече безформено. При правилна употреба ще усетите промяна във вашата коса, храносмилателна система, кожата, психическо и физическо състояние на тялото и духа.

Какво представлява диетата

Основната съставка на тази диета естествено е кленовия сироп. Той помага за отслабването, без конкретна програма за отслабване. Добавя се лимонов сок и вода за да стане напитката достатъчно добра за прием. Нужно е да се добави също щипка лют пипер и джиджинфил. Всичко това трябва добре да се обърка и след това да се приема. Приемът е до 12 водни чаши на ден. Водата може да бъде топла или студена, но не повече от 300 мл.

Тази диета има предимства и недостатъци, затова ви препоръчвам да се обърнете към специалист, който да ви предложи индивидуален хранителен режим.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (87 votes)
The following two tabs change content below.
Обичам да пиша статии на тема образование. Имам много такива в сайта си http://razberi.info

Latest posts by Безплатен блог (see all)