Продуктите на Борман Комерс

Фирма Борман Комерсот град София, е един от водещите вносители в България на евтини и качествени врати. Тя работи вече над 10 години с най-големите производители в Европа и може да предложи най-доброто от тях. Първоначално компанията е създадена като малък бизнес, свързан с търговията с врати. Днес обхвата на дейността е много голям, а търговските обекти и количеството персонал са много повече. Фирмата, освен с дистрибуция и внос на врати, се занимава с изработка и проектиране на кухни и мебели по поръчка, монтаж на алуминиева и PVC дограма, поставяне на ламиниран паркет и ламперия. Компанията може да направи всичко, от което се нуждае един офис или дом, за да го превърне в място, което подхожда на стила на своите собственици.

Дългогодишният опит и познаването на пазара превръщат Борман Комерс в много надежден партньор за строителните фирми, търговците на едро, дистрибуторите и агенциите. Фирмата изпълнява както индивидуални частни поръчки за врати и кухни, така и големи корпоративни проекти в комплексното обзавеждане. Условията за партньорство с други фирми са съобразени с интересите на крайните потребители.

Продуктовата гама на Борман Комерс се състои от блиндирани врати до модулни кухненски системи. Компанията е сертифицирана и дава голяма гаранция за продуктите си, ако се използват при нормална експлоатация. Абсолютно всички заводи, с които работи Борман Комерс имат внедрени линии за следене на качеството на производството. Фирмата има много малко случаи на рекламации в цялата практика на фирмата, които са заради производствен дефекти и са отстранени бързо, без допълнителни административни подробности. Доброто отношение на Борман Комерс към клиентите е най-важно и това е основно правило на компанията.

Много често клиентите търсят помощ, защото не могат сами да изберат даден артикул или се интересуват от проектиране на мебел. Фирмените консултанти са креативни и им дават много добри насоки и препоръки, за да останат доволни от крайния резултат. Индивидуалният подход към всеки един клиент е запазена марка на фирмата. По този начин се постига възможно най-добрата комбинация между цена и качество, които са съобразени с неговия бюджет. Тази практика е изградила с времето добрия авторитет на фирмата и е допринесла за доверието на клиентите към нея.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (49 votes)
The following two tabs change content below.
Борман Комерс - внос на кухни и врати. Представяне на продукцията в мострени салони в град София.