Италиански врати на български цени

интериорни врати

Италианския дизайн на интериорни врати вече е и на българския пазар – представен е от фирма Борман Комерс в град София. Този вносител на интериорни врати от Италия, но с ниски цени като за България, от дълго време се опитва да направи всяко едно парченце от своята стока в уникален стил, вече смело можем да кажем, че са успели. Борман Комерс можете да ги намерите в квартал Лозенец в София.С основните палитри от цветове, които се отличават със спокойствие и съвършенство на изделията, са вратите от характерните италиански колекции на Борман Комерс. Цвят, дизайн, аксесоари – всичко това може да се подбере според желанията на клиента, неговите финансови ресурси и времето за доставка на вратите. Заслужава да се обърне специално внимание не само на уникалния дизайн на продуктите на тази фирма, но различните функции, които може да изпълнява всеки един продукт от новите колекции на интериорните врати от Италия.

Като материал като правило се използва само твърда дървесина като дъб, ясен, бор, т.н. Суровия материал преминава задължително няколко цикъла на качествен контрол и обработка при производството, което показва, че контролът е в ход през цялото време на производствения процес, не само след като продуктът е завършен и готов за продажба. Вратите които се предлагат тук, в България, без значение че не са предназначени за италианския пазар, са продукти с най-високо качество и са врати с ниски цени. Обработката се извършва с модерно съвременно оборудване, с помощта на обработващи машини с иновативни технологии.

Този цикъл на производство позволява на производителите, от които внася вратите си в България фирма Борман Комерс, бързо и ефективно да премахнат всички производствени дефекти, които се получават по време на производството. Компанията непрекъснато работи върху развитието на нови модели, които са по-високи качествени характеристики от техните конкуренти по отношение на пазара на вратите с приемливи цени – намерили са идеалното съотношение на цена и качество на интериорните врати.

Вратите са се доказали в практиката на използване за цяла България. Гаранционният срок на експлоатация на плъзгащите се врати фирма Борман Комерс е определила за не по-малко от три години, но при нормални експлоатационни условия. Това време може да зависи от правилния монтаж, защото лошо монтирана врата няма да се спаси от унищожение, дори и при най-високо качество на вратите.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (84 votes)
The following two tabs change content below.
Борман Комерс - внос на кухни и врати. Представяне на продукцията в мострени салони в град София.