Лукс в хотелите в София

Хотел в София

Хотелите в София с три, четири и пет звезди предлагат удобства, които чужденците виждат в малко държави. Това говори добре за развитието на туристическия сектор и изграждането на България като достъпна туристическа дестинация.Хотелите в София не са по-лоши от европейските, все повече добавят към името си „Spa“, “Resort” или и двете, но какво всъщност им носи това? Чужденците посещаващи страната ни, а и все повече българи търсят в хотела в който желаят да отседнат нещо повече от нощувка.

Хотели, които предлагат на гостите си само нощувка е въпрос на време на изчезнат. Тенденциите на посещаемостта потвърждават това и хотелите в София, големите градове, морските и планински курорти където има голяма конкуренция на хотелските услуги трябва да се съобразяват с това.

Пътуващите искат хотелът в който отседнат да не бъде просто бездушна сграда със стаи, а място за забавления. Място, на което с радост ще направят свои снимки за да покажат на приятелите си в какво страхотно кътче са отседнали.

Свободата и интернет ни дават почти неограничени възможности за комуникация с приятели. А какво по-хубаво от това да се снимаш на страхотно място, да покажеш, че пътуваш – и… да, че все още обичаш да се забавляваш и го правиш.

Напълно задължителни за всеки хотел желаещ гостите му да останат доволни са – климатик и луксозен санитарен възел във всяка стая, WiFi – безплатен за гости на хотела, голяма стилно обзаведена стая, лоби бар, ресторант, красива градина и персонал, на лицата на служителите на който да е изписано, че те са там защото обичат работата си, специалисти са и ще направят всичко по-силите си за отличния престой на гостите на хотела.

При желание всеки хотел в София може да предложи и безплатно повикване на такси, безплатни трансфери от хотела до летището, автогарата или жп гарата, дребни сувенири подарявани като комплимент от хотела, организиране на екскурзии до забележителности.

Луксозни и все по-често търсени в София са хотелите предлагащи СПА услуги. Понякога част от тези услуги са безплатни за гостите като парна баня, басейн и сауна, а други се заплащат допълнително – турска баня, различни терапии и масажи.

Фитнесът е търсен, но рядко използван дори и от гости на хотели в София, които целенасочено са търсили хотел разполагащ със собствен фитнес център. Колкото повече хотелът е идентифициран от потенциалните гости като място за забавления и подходящ за целодневен престой, то толкова повече посещаван ще бъде и въпросния хотел.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (86 votes)
The following two tabs change content below.