Секс играчките и магазините развихрят мъжките страхове

секси момиче

Секс магазинът от женска гледна точка е очарователно място пълно с интересни, ужасни, изкушаващи, сладки и потресаващи предмети за доставяне на удоволствие. Някои от тези предмети предизвикват внезапен копнеж, други очарование пред перфектните им форми, трети извикват въпроса какво ли е усещането с такъв размер. Покупката от секс магазин несъмнено е начало на множество моменти на наслада.

Секс магазинът от мъжка гледна точка е скучна дупка пълна с китайски простотии, че и повечето, от които скъпи. Секс играчките и магазините продаващи ги обаче извикват и развихрят няколко мъжки страха.

Тези заместители ще ме засенчат. Повечето мъже правят всичко възможно да откажат партньорката си от намерението за покупка от секс магазин. От страна на мъжете състезатели се започват сърдения, спорове с главна тема „за какво ти е това“ и явно изказано неодобрение. Причинител на всичко това е страхът той да не бъде засенчен, дори и изместен от технологичните постижения при секс артикулите.

Ако се стигне до покупка на секс играчки, най-интимните моменти се превръщат в състезание на съперничество между мъжа и играчката. За съжаление губещ се оказва именно мъжа, макар играчката сама по себе си да не се състезава. Тя обаче има най-силното качество – никога не се изморява.

Лелее колко е голям. Страх номер 2 е тясно свързан с размера да дилдото или вибратора и мъжките страхове. По секс магазините могат да бъдат намерени играчки с всякакви размери – от едва няколко сантиметра в дължина до такива с над 30 см.

Решените за експерименти жени е много вероятно да се изкушат от огромния източник на удоволствие, който се оказва фрапиращ за повечето мъже сравняващи размера му с този на собствения си полов орган. Напълно възможно е мъжът почитател да се почувства непълноценен в сексуално отношение. За мъжа почитател големият полов орган е символ на мощ, мъжество и сила. Виждайки партньорката си, наслаждаваща се на играчка с огромен размер, той се вглъбява в себе си.

Чисто ли е това? За гнусливият мъж новата придобивка на партньорката е атака срещу собственото му здраве. Ще го познаете по въпросите – изми ли играчката, къде е произведена, има ли сертификат за качество, одобрена ли е от дерматолози. Сексът за него може да се превърне в истинско изпитание. Страхът му е, че неминуемо ще се зарази от някоя полово предавана болест, в най-добрият случай гъбички и този секс, ще му струва седмици антибиотично лечение.

Това е глупост. Мъжът традиционалист не желае нищо ново в най-личните му отношения. За него партньорката е даденост и той следва стриктна програма между завивките. Толкова голямо отклоняване от утъпкания път, като това партньорката му да му покаже направената от секс магазин покупка, да започне да я използва пред него, да го накара и той да се включи в играта са действия, които биха го запратили в пропастта.

Източник: Секс шоп Amazonka

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (66 votes)
The following two tabs change content below.