Различни идеи за почивка

Когато дойде време да разпускате и търсите евтини самолетни билети за различни дестинации, спомнете си за някои класически места, където можете да се разделите с умората и да се върнете към усмихнатите си дни за съвсем кратко.

Френска почивка

Шамбери e красив град в Източна Франция, на около 500 км от Париж. Градчето е бивша военновъздушна база, но от известно време е станало известно с високотехнологичните къщи в района. Някои дори го наричат френската Силиконова долина. В който и сезон да отидете, ще се почувствате прекрасно, но най-добре ще се чувстват скиорите и сноубордистите там, защото мястото е едва на час път от няколко френски топ ски курорта, сред които и курорта Мерибел.

Бирена почивка: Дъблин

Дъблин

Какво по-приятно от това да се поразходиш на ирландска земя с чаша Гинес в ръка. Организирайте си кратка, отпускаща почивка в родния град на легендарния Боно от U2 и се върнете заредени с нови сили за. .. следващата почивка.

Лятна почивка: Орландо

Ако сте фенове на Хари Потър, със сигурност ще се зарадвате много на възможността на прекарате няколко магически часа в света на героите от филма. Увеселителният парк на Universal Studios предлага на всички да се гмурнат в атмосферата на хитовата продукция. И така, всички пораснали и не толкова пораснали деца – напред към Флорида.

Великденска почивка: Рим

Атмосферата в Рим на Великден има особен заряд. Усетете на живо какво е да си сред десетки хиляди поклонници в града. Станете част от процесията по носенето на кръста или просто се разходете из атракции като фонтана Треви или Колизеума.

Празнична почивка: Лондон

Още не е късно да намерите билети на приемливи цени и хотелски резервации,от eSKY.bg, които да ви устройват, за предстоящите големи събития в столицата на Великобритания. Можете да избирате между Олимпиадата през юли и празниците по случай 60-годишнината на кралица Елизабет II на трона. Естествено ще има много музика, фойерверки, но едно от най-впечатляващите неща ще е процесията от над хиляда плавателни съда по река Темза, водени от Нейно величество Елизабет II на 3 юни.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (86 votes)
The following two tabs change content below.